1

Re: Collections Elements

watene, vítám Tě a jsem ráda, že je nás víc, kterým se tento styl líbí. Produkty firmy Collections Elements jsou pro mě velkým favoritem. Po shlédnutí ukázek, jsem neodolala a musela si také do papírů stříhnout. Teprve potom jsem zjistila, kolik krásy a detailů se v nich skrývá a proč jsou ve světě tak oblíbené. Julie je moc šikovná a má smysl pro detail.

Přeji příjemné chvíle při tvorbě Vašich projektů.
wink smile

2

Dobrý den, krása ....

3

Klárko, děkuji. Collections Elements, prodává komponenty, ale ty jsem neměla a čekat se mi nechtěloPunBB bbcode test , takže vše je děláno ,,růčo", jenom jsem použila jejich papíry a ostatní části jsou z tvrdého nevrstveného kartonu.

wink smile

4

Dani super...paráda....obkoukla jsem...a myslím, že jsi mě načala, jestli nebude potřeba něco objednat :-)
Moc se ti povedly... doufám, že se pochlubíš i Sebiho....:-) jsem zvědává. "nevychováváš" náhodou nového Tima Holtze:-)?

5

Klárko, jak jsme psaly o těch cívkách , tak mi to nedalo a ještě ten den (když mužský odešli ven), mezi vařením, úklidem a praním, jsem se do nich pustila. Teprve dnes jsem je vyfotila, ale fotka není nic moc, nějak mi to nešlo (to je rukama) a do toho blbne foťák. Obrázek jsem vložila do galerie. Sebi je naštvaný, že jsem nepočkala na něj, ale slíbila jsem, že ještě nějaké uděláme. Tak se jukni. Je to děláno podomácku, neměla jsem komponenty, použila  velice silný karton, a kolečka jsem vystřihovala ručně, takže nějaké nerovnosti, i když malé, jsou roll

wink smile

6

Ach jak ...já tvému synovi závidím.... ty špulky se mi líbí.... moc....přemýšlela jsem jestli doma nějakou má, ale asi ne...tento druh. Pamatuji si ty staré dřevěné, ty už se jen tak lehce asi sehnat nedají .... Ty domečky jsou taky úžasné....:-)
A vidím, že se bude uklízet i v Praze, chudák Sebi :-) škoda že nemám taky koho zaúkolovat, aby tady ten nepořádek uklidil...tak musím sama... tak když tak se pak domečkem a špulkama pochlubte...:-)

7

Tak to mi povídej....já už pomalu nevím co je to být ,,upatlaná" od lepidla sad  Ale vypadá to , že se přeci jenom v dohledné době upatlám (až bude konec školy, možná i dřív) . Sebi si prohlížel katalog a zamiloval se špulek na nitě, tak jsem mu slíbila, že nějaké uděláme. Zatím mi vytahal staré dřevěné špulky na kterých jsou i nitě a všude dělá vintage shluky roll Dnes ho, ale čeká úklid, všeho co vytahal,ještě o tom neví cool , to bude řečí. Také bychom chtěli udělat pár domečků, ale podle času,  je ho velký nedostatek.

wink smile

8

Další úžasné věcičky....škoda že jsem se rozhodla odolllávat všem vintage pokušením :-) líbí se mi ty vlaštovky a chipboard a taky ty knoflíky.... no mohla bych pokračovat a.a.a.a.a...

9

Téma: Collections Elements

Nejenom pro příznivce stylu vintage, máme nové produkty od firmy
Collections Elements
PunBB bbcode test

V jejich nabídce najdete krásné vzorované papíry, v několika velikostech, max. 20x20cm.
PunBB bbcode test

Svými rozměry se velice dobře hodí nejen na scrapbookové stránky a výrobu přáníček, ale i na další projekty, jako je dekorování předmětů, výroba ozdobných obrázků aj.
PunBB bbcode test

Dále mají širokou nabídku chipboardů, vintage obrázků fotografií a papírových dekorací k vystřižení. Mohla bych vypisovat dál a dál , ale podívejte se sami na jejich nabídku. V současné době budeme  produkty

Collections Elements

postupně doplňovat. Podívejte se na některé ukázky , které  nám poskytl výrobce - Collections Elements.
Nirvana
PunBB bbcode test

PunBB bbcode test
Nirvana

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

Další nápady a tipy najdete na blogu a v galerii výrobce.

wink smile