1

Re: Něco na úvod

watene, jestli chceš vložit obrázky, tak tady vpravo nahoře (nad příspěvkem, který budeš psát) klikni na ,,Obrázky", otevře se nové okno  s BBCode, který si zkopíruj, ale místo adresy Scrapartu vlož adresu obrázku. Kdyby se nedařilo, tak písni.

Přeji příjemné chvíle při tvorbě Vašich projektů.
wink smile

2

Holky ahojky. Právě jsem dokončila album, jenomže nevím jak sem poslat fota.....to je tedy peklo

3

watene, vítám Tě mezi námi a děkuji za příspěvky v galerii, která se tvým přispěním zase o něco rozšířila a přidala další inspiraci. Scrapbooking je opravdu dost nákladný, ale jak píšeš, výsledek stojí za to a kdo propadne tomuto úžasnému koníčku, tak má navždy o zábavu vystaráno. Watene, také Ti přeji hodně inspirace, volného času na realizaci nápadů a bohatého sponzora wink

wink smile

4

Zdravím všechny.Je prima že někdo otevřel galerii v tomto duchu, určitě zde něco podobného chybělo a galerie je vyvedená. Sb. je velice drahý koníček, ale výsledky určitě stojí za to.Myslím si že češky mají daleko větší potenciál, právě z finančních důvodů. Přeji hodně štěstí a nápadů.

5

Ahoj Kammy , vítám Tě tady a jsem ráda , že se video ukázky líbí a jsou nápomocny . Co se týká katalogů atd. tak s tím šup do klubíku a tam si můžeme o tom vesele popovídat wink. Jinak věř tomu , že nejsi sama kdo při prohlížení všech těch věciček přemýšlí kde na to vzít http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/emoticon-msn-rigole-pointe.gif.gif

wink smile

6

Přeji krásný večer a děkuji za přijetí..nakoukla jsem do katalogů a tak trochu si tu kničím...tolik krásných věcí !
Moc děkuji za tento obchůdek i fórum, jsem začátečník a jsem moc ráda i za video ukázky, hodně mi pomáhají.

7

Ahoj , vítám Tě tady smile   smile  Jsem ráda , že ukázky u zboží jsou aspoň trochu k užitku. wink

wink smile

8

Ahojky...už jsem se registrovala, ale nedošel mi takový ten email na potvrzení...takže znovu...:-)

Je super, že dáváš ke zboží ukázky a videa :-)

9

Děkuji ,sice to ,,chvilku" trvalo , ale nic nejde rychle . Myslela jsem ,že to bude dobré pro rychlejší šíření informací, protože se mi párkrát stalo , že jsem dostala více podobných dotazů ,na  které jsem odpovídala a pro ostatní to zůstalo ,,utajené" a takto by se dalo dohledat to , co zrovna někoho bude zajímat. Tak uvidím , jestli to byl dobrý nápad . wink

wink smile

10

Ahoj Dančo, gratuluji k zprovoznění diskuzního fora. :-D

11

Téma: Něco na úvod

Ahoj , jsem  Danča  a  velice mne těší , že jsi zavítala na naše  fórum.Začínáme , tak se asi budeme muset trochu ,,zabydlet" a snažit se vytvořit  prostředí , ve kterém se budeme cítit dobře.Vulgárnosti , pomluvy a provokace tady nebudeme trpět.Toto fórum  je  pro všechny, kteří/é jsou a nebo chtějí být posedlí/é scrapbookem a scrapem jako takovým.  Naše fórum je rozděleno do tří kategorií   OBCHOD, SCRAPBOOK a VOLNÁ DISKUSE a to proto , aby se vše moc nepomíchalo a bylo to přehlednější , proto prosím , snaž se své příspěvky řadit do příslušných kategorií a před tím, než založíš novou rubriku se podívej , zda již podobné téma neřešíme jinde.

Naposledy upravil: Danča (2009-10-24 16:00:14)

wink smile