Re: Jak často se doplňuje zboží
Čekám ho každým dnem , už by tady mělo být
Naposledy upravil: Danča (2010-08-31 17:18:40)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čekám ho každým dnem , už by tady mělo být
Naposledy upravil: Danča (2010-08-31 17:18:40)
Ahojky, dorazilo už nové zbožíčko?=)
Napsala jsem Ti . Ještě čekám vánoční papíry od Docraftu , také vypadají hezky .
Naposledy upravil: Danča (2010-08-14 23:39:45)
Ty naposledy vložené vánoční papíry jsou krásné.
:-D Poslala jsem ti mail.
ano ,už jsem se vrátila , zjistila jsem ,že jsi tady . Během 14 ti dnů budou kalendáře . Ty stojací teprve dávali tisknout.
Naposledy upravil: Danča (2010-08-14 23:27:00)
jéé Dančo, koukám, že jsi tady.
Ten Jack and Jill se mi také líbí nejvíce z těchto sad zde.
a budou i papíry 6x6 .Je to objednáno , tak snad všechno přijde.
DANI to neříkej ani vážně...že budeš mít i doplňky...:-) mě se o té sadě Jack and Jill i zdálo...je fakt snová...moc se jim povedla a ty doplňky jsou nádherné, ty jsem včera obkoukávala taky...:-) třeba až pojedu přes Prahu...budou už na české půdě a budeme dýchati stejný vzduch...:D (to je ale blbost co jsem napsala...).
Já se také těším , až je uvidím . Jenom mne mrzí , že nějak nestíhám (nevím jestli vkládat zboží , nebo chystat věci na výstavu a nebo ,,dodělat "club ) , nojo na práci jsem jenom já . Tak jdu něco vložit , aby jste se měly na co dívat
Naposledy upravil: Danča (2010-08-14 18:58:13)
Já už se těším, až zase vše uvidím naživo. :-))
Jé , to jsem ráda , že se líbí .Děkuji. Klárko , když jsi shlédla internet , tak určitě víš , že jsou k tomu i ,,nějaké" doplňky , které také očekávám a budou i nějaké další věci. 15.8. to výrobce ,,pouští do světa" , tak uvidíme za jak dlouho mi to přijde.
Ahojky...doufám, že v době doplňování budu zrovna mimo počítačovou civilizaci...a než se vrátím tak už to v obchůdku nebude...protože jinak by Jill Collection asi moc dlouho nevydržela odolávat...je nádherná...už jsem jí celou zkoukla na internetu....to je tak neskutečně něžné a hezké....
Naposledy upravil: Klára (2010-08-13 23:37:17)
Ahoj Dančo, vypadá to vše moc hezky. :-))
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.